Vad är SS Viken Ägirs Sailing Crash Course 2023?

Vilken jolle kommer vi segla?

Vi seglar 2-Krona-båtar med två deltagare och en instruktör i.

Hur ser dagarna ut?

Dagarna börjar kl 9 med lite teori och ett seglingspass på förmiddagen. Vid lunchtid äter vi lunch tillsammans där alla står för sin egen matsäck. Vi har kyl, frys och mikrovågsugn för att förvara och värma mat. På eftermiddagen är det lite mer teori och sedan ett avslutande seglingspass. Vi slutar kl. 16 med fika och smörgås som vi bjuder på.

Vilka passar kursen för?

Kursen passar för alla som är sugna på att lära sig segla jolle, både de som aldrig satt foten i en båt och för de som seglat kölbåt men är sugen på att segla en riktig båt.

Vilka kan anmäla sig?

För att gå kursen behöver man ha fyllt 17 och kunna simma 200 meter.

Datum

Nedan står de datum vi erbjuder kurser på. Om ni är ett sällskap på 4-8 personer kan det hända att vi kan anpassa oss och skräddarsy en kurs som passar er, beroende på om våra instruktörer är tillgängliga. Skriv i så fall i anmälan uppgifter till alla deltagare samt vilka datum ni skulle vilja boka. Det är även möjligt att hålla kursen under två dagar som inte följer på varandra. 

Anmälan och avgifter

Avgiften är 2000 kr per person. Man måste även vara medlem i klubben, vilket ni kan bli under fliken "Om klubben"->"Bli medlem" högst upp på sidan.
För att kunna arrangera kursen behöver vi minst 4 deltagare, och vi tar emot högst 8 deltagare. Dra gärna ihop ett gäng och gå kursen tillsammans!
Anmälan gör ni genom att klicka in på länken under "datum".
Efter ni anmält er kommer ni få ett bekräftelsemail med information om betalning.
OBSERVERA: Om vi ej får minst 4 deltagare kommer kursen ej bli av.